Loading...

Hvor er det dejligt at se dig her på medlemssiden!

  Er du endnu ikke medlem? Bliv det lige her...

 

 

 

LOGIN HER

eller naviger i menuen foroven, hvis du allerede er logget ind.

 

Vi vil lige indlede med et lille citat fra et af vores magasiner om inspiration…

 

“Det handler især om inspiration. Hvordan en rejse, som den vi havde til sydfrankrig, kan give nyt input i det kreative virke. Det betyder selvfølgelig ikke at man behøver at bevæge sig ud af landet for at samle inspiration, eller i det hele taget særlig langt hjemmefra. Der er nemlig masser af inspiration at hente steder som Instagram, Pinterest og som i kan se på næste side, kan en lille gåtur også bringe nye ideer med sig. (red. Se fotos på s. 5 i Magasin nr. 3)

Det er vigtigt at blive inspireret, for af og til går vi alle lidt i stå. Det er også en af årsagerne til at vi er blevet så glade for Gelliprint. Det er sjovt, uforpligtende og man kan lave alle stilarter. Du kan rimelig hurtigt få et rigtig fint originalt print til dit hjem eller en gave og så kan det være en super skøn måde at komme videre i et stort maleri på.”

- Kreativ Livsstil Magasin nr. 3

 

Vores mission med denne medlemsside er altså at inspirere dig på alle tænkelige måder, så du ved, hvor du kan gå hen når du af og til går lidt i stå. Og samtidig er vi dig evigt taknemmelige for den støtte du giver os ved at være medlem, så vi fortsat kan gøre det vi elsker og har friheden til at fodre dig med inspiration til og fra en kreativ livsstil.

Kh. Gitte & Trine